Na Čairu tuča, nedozvoljeni broj izmena i pobeda Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2020, 21:43

Na "Čairu" tuča, nedozvoljeni broj izmena i pobeda Radničkog

Utakmicu 6. kola Superlige koja se igrala na "Čairu" obeležila je opšta tuča fudbalera i stručnih štabova na kraju prvog poluvremena, ali i veliki propust - gostujući Proleter je napravio šest izmena, iako je dozvoljeno pet. Domaći Radnički je slavio sa 2:0 i zadržao maksimalan učinak kod kuće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žigić nije znao da je napravio šest izmena, Batak zašto je dobio žuti karton

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2020

Fudbalska utakmica koju su na "Čairu" igrali Radnički i Proleter donela je situaciju koja se retko viđa - gostujući sastav izvršio je šest izmena, iako je dozvoljeno pet, a trener Novosađana Branko Žigić rekao je da to nije bilo namerno, ali da o tome moraju da vode računa i delegat i 4. sudija....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.