Muzej Ponišavlja raspisao nagradni foto-konkurs

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej Ponišavlja raspisao nagradni foto-konkurs

Ljubitelji fotografije iz Pirota koji smatraju da njihovi radovi zavređuju pažnju, svoje radove mogu poslati na konkurs Muzeja Ponišavlja do 15. februara.

Tema konkursa je (Ne)briga o kulturnom nasleđu, a kako se navodi u konkursu, fotografije mogu biti snimljene foto-aparatom i mobilnim telefonom.

Autori mogu učestvovati sa više autorskih fotografija. Fotografije moraju biti u JPG formatu - kažu u Muzeju.

Fotografije je potrebno poslati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na mejl muzejpirot@gmail.com, najkasnije do 15. februara. Uz fotogtrafiju potrebno je dostaviti ime i prezime autora, broj telefona, kao i naziv fotografije.

Žiri Muzeja Ponišavlja pregledaće sve u roku pristigle radove i nagraditi najuspešnije autore, a najbolje fotografije sa konkursa biće izložene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.