Migranti među točkovima autobusa otkriveni na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti među točkovima autobusa otkriveni na Gradini

Pokušaj dvojice migranta iz Alžira da u u Srbiju uđu skrivajući se ispod autobusa, na osovini zadnjih točkova, sprečen je na Graničnom prelazu Gradina.

Autobus koji saobraća od Istanbula do Novog Pazara zaustavljen je u redovnoj kontroli na graničnom prelazu, a jedan od migranata je, dok su putnici autobusa bili u prostoriji za pregled, izašao sa skrivene pozicije i šetao između policijske kabine i autobusa.

Kada mu je carinik prišao i upitao ga zašto nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ušao na kontrolu zajedno sa ostalim putnicima, shvatio je da ga čovek ne razume, pa je ponovio pitanje na engleskom jeziku. Kako nije dobio nikakav odgovor, zatražio je da vidi njegove putne isprave i dobio odgovor da ih putnik uopšte nema - saopštavaju iz Uprave carina.

Uz asistenciju policije, otkriveni Alžirac odveo ih je do autobusa, gde su policajci pronašli i njegovog druga koji je bio sakriven na osovini između zadnjih točkova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.