Medijana organizuje debatu o komunalnom uređenju ove opštine

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijana organizuje debatu o komunalnom uređenju ove opštine

Svi oni koji imaju šta da predlože, ali i da čuju tuđe predloge u vezi sa razvojem Opštine Medijana, moći će to da učine u Pozorištu lutaka, 6. marta. Na osnovu toga bi, kažu u Medijani, trebalo da bude formiran dokument o strategiji razvoja Opštine.

Tema debate, navode u Medijani, biće komualno uređenje i projektne aktivnosti u ovoj opštini, za period 2020 - 2029 godina.

Smatrajući da je od velikog značaja uključivanje svih gradskih struktura, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << medija u izradu najvažnijeg razvojnog dokumenta centralne gradske opštine i u interesu svih građana Niša, pozivamo Vas da prisustvujete navedenom skupu i doprinesete njegovom što uspešnijem radu - navode u Medijani.

Učesnici će, dodaju, biti i direktor Direkcije za izgradnju Niša Nebojša Lović, načelnik KLERP-a Milan Ranđelović, menadžerka sektora za razvoj infrastrukture Tatjana Panić Živković, član Opštinskog veća za komunalne delatnosti u Medijani Bojan Cvetković, kao i član Gradskog veća Mihajlo Zdravković.

Tribina će biti održana od 18 do 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.