Lopovi istočili gorivo iz rezervoara cisterne sa pijaćom vodom u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi istočili gorivo iz rezervoara cisterne sa pijaćom vodom u Svrljigu

Na cisterni JKSP-a koja je bila postavljena u naselju Padalište kako bi snabdela vodom stanovnike viših delova Svrljiga, lopovi su obili rezervoar i istočili gorivo, a oštećena je i jedna slavina za vodu, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

Ukradeno je, kako saznajemo, oko 70 litara nafte, a ovu neobičnu krađu potvrdio nam je i direktor Javnog komunalno-stambenog preduzeća Svrljig Jovan Đorđević.

Iz policije kažu da je krađa prijavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jutros, izvršen je uviđaj i traga se za počiniocima.

Podsetimo, cisterna JKSP-a, a od danas i jedna vojna cisterna sa pijaćom vodom, postavljene su u višim delovima Svrljiga zbog smanjene izdašnosti izvorišta iz kojih se Svrljig snabdeva, pa stanovnici tih naselja vodu nemaju već nekoliko dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.