Lokalizovan požar u kući u Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u kući u Babušnici

Krov dvospratnice izgoreo je u požaru koji je jutros zahvatio porodičnu kuću u centru Babušnice. U policiji kažu da nema povređenih.

Požar je izbio oko 9 sati, a novinar Južnih vesti sa lica mesta kaže da je brzom intervencijom vatrogasnih ekipa sa 2 kamiona požar lokalizovan. Materijalna šteta tek treba da se ustanovi; foto: Lj. F.

Gust dim počeo je da kulja iz porodične kuće, koji se video i iz daleka. Prvobitno je počelo da gori na potkrovlju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da bi potom vatra zahvatila krov - izveštava novinar Južnih vesti sa lica mesta

Kako su rekli u policiji, u požaru nema povređenih, a nezvanično saznajemo da je uzrok požara neočišćen dimnjak. Vatrogasno-spasilačke ekipe i dalje su na terenu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.