Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2021, 12:27

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

NIŠ

Ovo su trenutni kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

Naselje Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja, kod brojeva 5 i 18

Voda na površini, potreban je iskop na dva mesta naselju Jelašnica, u ulici Srpskih prosvetitelja (deo ulice Kralja Milana), kod brojeva 5 i 18. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Srpskih prosvetitelja.

Ulica Dečanska br. 8

Voda na ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nužan je iskop u Dečanskoj ulici, kod broja 8. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dečanskoj.

Ulica Gornjomatejevačka br. 112 V

Voda na površini, potreban je iskop u Gornjomatejevačkoj ulici, kod broja 112V. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Gornjomatejevačke.

Ulica Zelengorska br. 15

Voda puni šahtu i zatvorena je na deoničnom zatvaraču u Zelegorskoj ulici, u zgradi br. 15. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje na pomenutoj adresi do 15 sati.

Ulica Put za Donje Vlase br. 49

Zbog radova na povezivanju vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Put za Donje Vlase (20-tak domaćinstava u okruženju broja 49).

Knez Selo i Novo Selo

Radovi na osposbljavanju prvih ventila po šahtama, na više lokacija u Knez Selu i Novom Selu. Zbog intervencija je moguć manji prekid vodosnabdevanja samo za ona domaćinstva gde se vrši intervencija.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.