Krivična prijava protiv troje zaposlenih u Hidroelektrani Pirot

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv troje zaposlenih u Hidroelektrani Pirot

Zbog sumnje da su prilikom sprovođenja tendera favorizovali ponudu jedne firme i na taj način oštetili Hidroelektranu Đerdap za više od milion dinara, policija je podnela krivične prijave protiv 3 osobe iz Pirota.

Oni se sumniče da su izvršili krivično delo zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, a krivične prijave su podnešene protiv 57-godišnjeg muškarca koji je bio na čelu Komisije za javne nabavke ogranka Hidroelektrane Đerdap u Pirotu, 64-godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << žene i 49-godišnjeg muškarca koji su bili članovi komisije.

Kako saopštavaju iz policije, oni se sumnjiče da su prilikom sprovođenja postupka javne nabavke favorizovali ponudu firme Termoinženjering za izradu ograde i kapije, koja potom nije izvršena i na taj način oštetili hidroelektranu Đerdap za iznos od 1.116.561 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.