Krivična prijava protiv 15-godišnjaka osumnjičenog da je sa još jednom osobom krao torbe Nišlijama

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2021, 15:22

Krivična prijava protiv 15-godišnjaka osumnjičenog da je sa još jednom osobom krao torbe Nišlijama

Protiv 15-godišnjaka će biti podneta krivična prijava, saopštavaju iz policije, zbog sumnje da su on i još jedna osoba, za kojom se intenzivno traga, udarili u glavu dvojicu starijih sugrađana, pa ukrali torbe sa novcem, kao i da su jednoj Nišlijki strgli torbu s ramena.

Kako navode, maloletnik se tereti da je izvršio dva razbojništva i tešku krađu na naročito drzak ili opasan način.

On i još jedna osoba, za kojom policija intenzivno traga, sumnjiče se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su 8. oktobra, na ulici u Nišu, prišli sa leđa šezdesetpetogodišnjem muškarcu, udarili ga u glavu, a kada je pao na zemlju oteli mu torbicu sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom i pobegli - navode iz policije.

Dodaju da se sumnja i da da su 12. oktobra, na isti način, oteli torbu sa novcem, dokumentima i telefonom 70-godišnjem sugrađaninu, kao i da su istog

dana 56-godišnjoj Nišlijki strgli sa ramena torbu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.