Kod Preševa zaplenjeno oko 7 kilograma afrodizijaka

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Preševa zaplenjeno oko 7 kilograma afrodizijaka

Zbog sumnje da je švercovao oko sedam kilograma suplemenata za poboljšanje seksualnog nagona vrednih preko 7.000 evra, Prekršajni sud u Preševu odredio je novčanu kaznu Makedoncu koji se sumnjiči da je u kartonskoj kutiji, 4. novembra, u prtljažnjiku autobusa kojim je putovao, pokušao da prokrijumčari tu robu.

Carinici su robu otkrili prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih tablica, koji je putovao na relaciji Struga - Kopar.

Iako su svi putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rekli da nemaju da prijave ništa sem ličnog prtljaga, u prtljažniku je, među torbama, pronađen kartonski paket u kome je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata Dora Life Sultan`s Paste turskog porekla, čiji je vlasnik 37-godišnji muškarac. On je rekao da je suplemente kupio u Tetovu, sa namerom da ih preproda u Italiji.

On je, kažu u Upravi carina, kažnjen 856.000 dinara, kolika je vrednost robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu sa propisima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Putnici i vozači rekli su da nemaju šta da prijave, ali su carinici među putnim torbama našli kartonski paket pun afrodizijaka (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019

Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih registarskih oznaka Carinici su na prelazu Preševo u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.