Kamion sa konjima ostavljen na planini, meštani obližnjeg sela brinu da životinje ne uginu od hladnoće

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2020, 00:20

Kamion sa konjima ostavljen na planini, meštani obližnjeg sela brinu da životinje ne uginu od hladnoće

Kamion JP Srbijašume u kojem je zatvoreno 6 konja, ostavljen je u predelu planine Bistrica, u ataru sela Donja Lopušnja kod Vlasotinca, javljaju meštani. Kako kažu, kamion se pokvario, a konji su ceo dan u njemu na hladnoći, bez hrane i vode, pa brinu da li će preživeti noć.

Konji su od jutros na temperaturi od -5, bez hrane i vode; foto: Meštanin Kako javljaju žitelji, kamion se pokvario se još rano jutros, a životinje su od tada zarobljene na hladnoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Kamion se pokvario i vozač je ostavio 6 konja na temperaturi od -5 da se smrzavaju, bez hrane i vode. Gore pada sneg, hladno je, to je nečuveno. Mi ne smemo da ih oslobodimo da ne bi ulazili u sukob sa njima - kažu meštani.

Meštani ne smeju da ih oslobode da ne bi ulazili u sukob sa "Srbija šumama"; foto: Meštanin Inače, kako kažu, konji su tim kamionom trebali da budu prevezeni na planinu da izvlače drva koja Srbijašume godinama seku u obližnjim šumama.

Da li su tačne tvrdnje meštana da od jutros kamion na ovoj lokaciji i zašto je ostavljen toliko dugo sa životinjama u njemu, pitanja su koja su prosleđena preduzeću Srbijašume i odgovor se očekuje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uspešna šestočasovna akcija spasavanja konja u predelu planine Bistrica

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Dec.2020

Sinoćna vest da su konji ostavljeni u predelu planine Bistrica, u ataru sela Donja Lopušnja kod Vlasotinca kako su izvestili sami meštani obližnjeg sela, uznemirila je građane...Nakon objave na Fejsbuku da se 6 konja nalazi u obližnjem selu, ekipa Zoo Planeta je odmah okupila svoje ljudi i već...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.