Još 61 osoba zaražena kovidom u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2021, 17:09

Još 61 osoba zaražena kovidom u Pirotskom okrugu

Kovidom je, prema poslednjim podacima lokalnog Zavoda za javno zdravlje u Pirotu, zaražena još 61 osoba u Pirotskom okrugu, a najveći broj zaraženih je iz Pirota. Od početka septembra registrovano je 492 slučaja zaraze i od tog broja 88 su učenici.

30 Piroćanaca je novozaraženo, po 12 stanovnika Dimitrovgrada i Babušnice, kao i 7 osoba iz Bele Palanke.

Juče je u kovid ambulanti u Pirotu obavljeno 167 pregleda od kojih je 69 prvih i 98 kontrolnih, dok je u dečijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kovid ambulanti bilo 89 pregleda od kojih su 64 prva.

U Opštoj bolnici Pirot leči se 14 pacijenata od kovida - 8 iz Pirota, 1 iz Dimitrovgrada, 3 iz Babušnice i 2 iz Bele Palanke, a jedan bolesnik je transportovan u kovid bolnicu u Kruševcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.