Još 17 pozitivnih na kovid u Pčinjskom okrugu, u Jablaničkom jedna osoba

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 13:31

Još 17 pozitivnih na kovid u Pčinjskom okrugu, u Jablaničkom jedna osoba

Treći dan zaredom broj novozaraženih u Pčinjskom okrugu prelazi 10, a u poslednja 24 sata registrovano ih je 17 od 62 uzorka koliko je poslato na analizu. Poslednji podaci iz Jablaničkog okruga pokazuju da je od 35 testiranih pozitivna jedna osoba iz Leskovca.

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju, među obolelima je petoro Vranjanaca, devetoro Preševljana i po jedna osoba iz Bujanovca, Vladičinog Hana i Bosilegrada.

U kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 29 pacijenata, od kojih je 15 pozitivno na koronavirus. Sa bronhopneumonijom je 21 pacijent, na kiseoniku 7. Primljen je jedan pacijent, otpuštena tri, od kojih je jedan transportovan u Beograd. Među hospitalizovanima nema dece, a trenutan broj slobodnih postelja je 151 - saopštavaju iz Štaba.

Situacija je bolja u Jablaničkom okrugu gde je od 35 testiranih pozitivna jedna osoba, a kako navode iz leskovačkog Zavoda, trenutno se čekaju rezultati za još 30 ljudi.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prokupačkoj Bolnici 6 pacijenata pozitivno na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020

U prokupačkoj Opštoj bolnici koja pokriva sve 4 opštine Topličkog okruga, za prethodna 24 sata virus korona potvrđen je kod još 2 pacijenta, pa je sada prema zvaničnim podacima ove ustanove ukupno 6 pacijenata koji su pozitivni na koronu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Jedna osoba iz Vlasotinca pozitivna

Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2020, 13:24

VLASOTINCE..Jedna osoba iz Vlasotinca je pozitivna na koronu, pokazuju rezultati za 37 uzoraka sa teritorije Jablaničkog okruga , koji su stigli u poslednja 24 sata...Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” Niš  36 rezultata za osobe koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.