Jesenja izložba slika prokupačkih umetnika

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja izložba slika prokupačkih umetnika

Radovima u raznim likovnim tehnikama predstaviće se 9 umetnika likovne sekcije prokupačkog Doma kulture na izložbi koja će narednih 10 dana biti postavljena u holu ove ustanove. "Jesenju izložbu slika“ tradicionalno organizuje Udruženja likovnih stvaralaca Toplice, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Organizatori ističu da se radi o jednoj od dve izložbe koje svake godine priređuju i da zauzima važno mesto u programu Doma kulture, te da je ovo šansa da zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Prokupčani pogledaju na jednom mestu najnovije radove likovnih stvaralaca iz ovog kraja.

Izloženo je tridesetak radova u najrazličitijim tehnikama. Na izložbi su predstavljena dela 9 umetnika, koji vredno i sa puno ljubavi stvaraju tokom godine - rekao je slikar i jedan od učesnika izložbe Milan Ilić.

Iz Doma kulture podsećaju da je deo ove izložbe posvećen i preminulom članu Udruženja likovnih stvaralaca Toplice Milutinu Ristiću.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.