Javna rasprava o budžetu Vlasotinca, za 2021. godinu planirano 766 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2020, 12:53

Javna rasprava o budžetu Vlasotinca, za 2021. godinu planirano 766 miliona dinara

Vlasotinčani mogu da pošalju primedbe, predloge i sugestije na predlog budžeta Opštine do 15. novembra, a zatim i da dan kasnije, za kada je planirana onlajn javna rasprava, učestvuju u raspravi o raspodeli novca.

Za narednu godinu Opština Vlasotince planira u Nacrtu odluke o budžetu prihode od preko 766 miliona dinara, rashode od oko 751 milion dinara, što bi im, kako predviđaju, ostavilo suficit u kasi od 15 miliona.

Na ovaj Nacrt budžeta građani, stručna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << javnost, predstavnici udruženja i druge zainteresovane strane, pozivaju ih iz Opštine, mogu da pošalju sugestije, predloge i primedbe, kako bi pred konačno usvajanje planirani novac mogli drugačije da upotrebe.

Primedbe i sugestije dostavljaju se Opštinskoj upravi opštine Vlasotince – Odeljenju za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti opštine Vlasotince, na mejl rukovodioca odeljenja Saše Mihajlovića, [email protected] i poštom na adresu Opštinska uprava opštine Vlasotince, Trg oslobođenja 12, 16210 Vlasotince - kažu iz Opštine.

Nakon isteka roka za dostavu, za 16. novembar u 10 sati iz Vlasotinačke opštine najavljuju onlajn raspravu i pozivaju građane da se prijave najkasnije do 13. novembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Vlasotincu javnu raspravu o budžetu organizuju 15. novembra a dan kasnije i onlajn raspravu

Izvor: JUGpress.com, 03.Nov.2020, 12:31

VLASOTINCE..U Vlasotincu javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu opštine Vlasotince za 2021.godinu organizuju 15.novembra, najavljuju trinaest dana ranije, i pozivaju građane, stručnu javnost, predstavnike udruženja i druge zainteresovane strane da učestvuju...Primedbe i sugestije dostavljaju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.