Izložba fotografija “Unicef: 70 godina u Srbiji”

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija “Unicef: 70 godina u Srbiji”

NIŠ

Izložba fotografija „UNICEF: 70 godina u Srbiji” biće otvorena u Nišu sutra,  23. oktobra u 13 časova, u Nišu na Trgu kralja Milana.  Izložbu će otvoriti Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji i Darko Bulatović, gradonačelnik Grada Niša.

Izložba „UNICEF: 70 godina u Srbiji” je retrospektiva koja kroz fotografije prikazuje UNICEF-ovo aktivno pružanju humanitarne i razvojne pomoći, podršku zdravstvenom, obrazovnom i sistemu socijalne zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dece.

Postavka kroz fotografije prikazuje sedam decenija posvećenog rada UNICEF-a u Srbiji, od 1947. godine kada su prve pošiljke humanitarne pomoći stiglle u bivšu Jugoslaviji.

UNICEF promoviše prava i dobrobit svakog deteta, kroz sve aktivnosti koje radimo. Zajedno sa partnerima, rade u 190 zemalja i teritorija da bi se obećanja prevela u praktičnu akciju, sa posebnim naglaskom na dosezanje najranjivije i isključene dece, a za dobrobit sve dece, bilo gde da žive.

Izložba će u Nišu biti postavljena  do 28. oktobra.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi paket UNICEF-a stigao u Srbiju pre 70 godina

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2017

Povodom vrednog jubileja organizacije, izložba fotografija "UNICEF: 70 godina u Srbiji" otvorena je danas u Nišu na Trgu kralja Milana...Izložbu su otvorili Mišel Sen Lo, direktor UNICEF-a u Srbiji i Darko Bulatović, gradonačelnik Niša...Prethodno je u Gradskoj kući gradonačelnik Niša primio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.