„Istorijska“ sednica Skupštine grada Niša zakazana za sutra

Izvor: juGmedia, 21.Jun.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Istorijska“ sednica Skupštine grada Niša zakazana za sutra

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, zakazana je za sutra u 8 časova.

U pozivu za sutrašnje skupšinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković, navodi se da će sednica biti održana „u zakonskom roku“, a da su svi odbornici „obavešteni o terminu i dnevnom redu“. 

Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ pozvala je sve građane Niša da sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u devet časova ispred Skuštine grada učestvuju u protestu protiv poklanja aerodroma „Konstantin Veliki“ državi.

Skupština grada Niša poslednji put je zasedala 23. marta, a skupštinsko zasedanje na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma bilo je zakazano za 10. april, ali je odloženo zbog protesta Nišlija. 

Veće grada Niša je po preporuci Vlade Srbije odluku o predaji  državi imovine aerodroma „Konstantin Veliki“ donelo 30. marta.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno zakazana sednica Skupštine grada Niša o aerodromu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2018

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma "Konstantin Veliki" državi, zakazana je za sutra u 8 časova...U pozivu za skupštinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković navodi se da će sednica biti održana "u zakonskom roku",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sednica Skupštine grada Niša o aerodromu 22. juna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2018

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma "Konstantin Veliki" državi, zakazana je za sutra u 8 časova.   U pozivu za skupštinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković navodi se da će sednica biti održana "u zakonskom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Skupština Niša sutra odlučuje o ustupanju aerodroma Republici

Izvor: RTS, 21.Jun.2018

Posle gotovo tri meseca od poslednje sednice Skupštine grada Niša, za sutra je zakazana nova i to dan pre isteka zakonskog roka od 90 dana. . Ta sednica trebalo je da se održi 10. aprila ali je odložena, zbog, kako je...

Nastavak na RTS...

Sutra sednica Skupštine grada Niša i protest građana

Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2018

NIŠ..Odložena sednica Skupštine grada Niša, na kojoj bi  jedna od tačaka dnevnog reda trebalo da  bude i odluka da se niški aerodrom preda na upravljanje državi, zakazana je za sutra, u petak, 22. juna od 8 sati –  saopštio je predsednik Skupštine grada Niša, Rade Rajković...Inicijativa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.