Inicijativa za formiranje Socijalno-ekonomskog saveta

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa za formiranje Socijalno-ekonomskog saveta

Na sednici Predsedništva Unije poslodavaca Srbije, održane danas u pirotskoh privrednoj komori, pokrenuta je, između ostalog, incijativa za formiranje Socijalno- ekonomskog saveta grada Pirota kao načina za pokretanje javno – privatnog dijaloga između poslodavaca, sindikata i lokalnih samouprava.

Bilo je reči i o formiranju slobodne carinske zone i kineskog industrijskog parka 

U saopštenju sa te sednice navodi se još da se razgovaralo o mogućnostima za nove >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << investicije, povezivanju privrednih subjekata i kreiranju novih biznisa.

Sednici su prisustvovali predstavnici privrednih organizacija, lokalnih samouprava i Samostalnog sindikata Pirotskog upravnog okruga, a razmotrene su aktuelne ekonomske teme kao što su pravci saradnje sa Komorom Pirot i obrazovanje prema potreba tržišta rada.

FOTO: Privredna komora

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.