In memoriam: Marjan Avžner

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2020, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

In memoriam: Marjan Avžner

Dugogodišnji direktor Tigra Marjan Avžner preminuo je u ponedeljak, 20. marta, u 62. godini.

Rođen je 30. aprila 1958. godine u Pirotu, Ekonomski fakultet završio je u Beogradu, a u Tigru je radio od 1987. godine. Nakon privatizacije, ostao je da radi u Tigru AD, a tokom svoje karijere bio je šef službe marketinga, direktor prodaje za inostranstvo i član nadzornih odbora više kompanija u regionu.

Oženjen, otac jednog deteta.

Vreme i mesto sahrane biće objavljeni naknadno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

IN MEMORIAM: Dr Vukašin Antić

Izvor: VOM.rs, 01.Apr.2020, 11:44

IN MEMORIAM: Dr Vukašin Antić. . U Nišu je danas posle teške bolesti preminuo čuveni vranjski hirurg, hroničar i naučni radnik dr Vukašin Antić. Antić je rođen 19. aprila 1958. godine u Beogradu gde je diplomirao na Medicinskom fakultetu i kasnije specijalizirao hirurgiju. U svom radnom veku...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.