I ove nedelje besplatni preventivni pregledi za Prkupčane

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove nedelje besplatni preventivni pregledi za Prkupčane

Građani Prokuplja i Topličkog okruga, imaće priliku da obave besplatne preventivne preglede u narednoj akciji Ministarstva zdravlja, koja je zakazana za nedelju, 22. decembra, u Opštoj bolnici “Dr Aleksa Savić.

I u ovoj, kao i u prethodnim akcijama besplatnih preventivnih pregleda, građanima je omogućeno da bez uputa, zakazivanja i zdravstvene knjižice, obave kontrolu svoga zdravlja.

Pregledi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << obuhvataju merenje krvnog pritiska i EKG pregled, ultrazvuk abdomena, kao i uzimanje krvi za analizu AFP-tumor markera.

Iz prokupačke Bolnice podsećaju građane da za ultrazvuk abdomena dođu pripremljeni, odnosno da ne uzimaju hranu posle 18 časova prethodnog dana i pozivaju zainteresovane da iskoriste pogodnosti koje im obezbeđuje Ministarstvo zdravlja, i obave kontrolu svoga zdravlja. U slučaju potrebe, uradiće se i terapijsko zbrinjavanje od strane lekara koji će biti angažovani.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni PREVENTIVNI PREGLEDI u ZC Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 20.Dec.2019

Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju Ministarstvo zdravlja sprovodi u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju, biće nastavljena u nedelju, 22. decembra, od 8 do 16 časova. Planirani su sledeći preventivni pregledi: 1. Ultrazvuk...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.