Hapšenja u Pirotu zbog krađe goriva, krivična zbog prevare

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Pirotu zbog krađe goriva, krivična zbog prevare

Dvojica Piroćanaca uhapšeni su zbog sumnje da su krali gorivo iz jednog pirotskog preduzeća, pri čemu su oštetili preduzeće za 1,8 miliona dinara, dok je protiv muškarca, koji je prevario svog sugrađanina u kupoprodaji preko interneta, podneta krivična prijava.

Uhapšeni su 32-godišnji D. R. i dve godine mlađi M. P. za koje su sumnja da su u periodu od 1. jula do 5. oktobra ove godine krali gorivo iz cisterne koja je smeštena u magacinskom prostoru jednog preduzeća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Preduzeće su oštetili za 1,8 miliona dinara, a uz krivičnu prijavu privedeni su Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

Kupovina telefona nije ispala kako je planirao muškarac iz Pirota, kupoprodaju telefona je ugovorio sa svojim sugrađaninom preko interneta. ali nakon što je uplatio 125.000 dinara za 2 “ajfon“ mobilna telefona, telefone nije dobio jer mu ih prodavac nije isporučio.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara, policija je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv 23-godišnjeg mladića iz Pirota.

Protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.