Hala Čair opremljena za prve pacijente, postavljeno 256 ležajeva

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2020, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hala "Čair" opremljena za prve pacijente, postavljeno 256 ležajeva

Prilagođavanje sportskog centra "Čair" u privremenu bolnicu završeno je i spremno je 256 ležajeva, postavljeni su paravani, određeni prostori za prihvat obolelih i njhov medicinski tretman, a tu su i biblioteka, TV sala, prostor za rekreaciju i trpezarija, saopštili su iz Ministrarstva odbrane. U pripravnosti je i medicinsko osoblje, a prema rečima pomoćnika direktor KC Niš Gorana Stanojevića spremni su za prve pacijente, a kada će oni doći, objašnjava, zavisi od situacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

general Tramošljika: I ovde u NIišu uspešno smo realizovali zadatak

Izvor: Beta Video, 31.Mar.2020

NIŠ - ``I ovde u Nišu u saradnji sa Štabom za vanredne situacije i Kliničkim centrom uspešno smo realizovali zadatak, uspostavili smo objekat za zdravstveni nadzor lica sa lakom kliničkom slikom - privremenu bolnicu. Formiran je prostor za prihvat i medicinski tretman lica, kao i ostali sadržaji...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.