Gužve na graničnim prelazima na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2022, 20:30

Gužve na graničnim prelazima na jugu Srbije

Na izlazu iz Srbije preko graničnog prelaza Gradina čeka se oko 100 minuta, a na prelazu Preševo oko 90 minuta, podaci su Auto-moto saveza Srbije. Za ulaz u Srbiju iz Severne Makedonije čekanje je oko 40 minuta, a iz Bugarske oko pola sata.

Letnji odmori i odlazak na more doprineli su gužvama za putnička vozila na graničnim prelazima ka Severnoj Makedoniji i Bugarskoj, prema podacima AMSS-a.

Na Graničnom prelazu Preševo, prema poslednjim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Uprave granične policije Republike Srbije, za putnička vozila se čeka oko 90 minuta za izlazak iz Srbije i do 40 minuta za ulazak.

Teretnim vozilima je kraće vreme čekanja - za izlaz iz Srbije oko 60 minuta, a na ulazu oko 30 minuta.

Radno vreme ovog graničnog prelaza je od 00 do 24.

Veća gužva na izlazu nego na ulazu; foto: Auto-moto savez Srbije

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na Graničnom prelazu Gradina je oko 100 minuta za izlaz iz Srbije i oko 30 minuta na ulazu.

Na teretnim terminalima čekanje je oko 30 minuta.

Radno vreme i ovog graničnog prelaza je od 00 do 24.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.