Izvor: JUGpress.com, 14.Jan.2021, 23:56

Gradska opština Medijana uručila paketiće dečijim klinikama Kliničkog centra u Nišu

NIŠ

Povodom Pravoslavne nove godine predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić sa saradnicima uručio je danas novogodišnje paketiće deci koja su smeštena na dečijim klinikama Kliničkog centra u Nišu,uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

 “Cilj je da se mališanima dočara bar deo praznične atmosfere, uz želje za brzo odravljenje i povratak kućama. Najveća niška opština je u svom radu najposvećenija deci i mladima, pa je početak jedne godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prilika da na to podsetimo, rekao je Kocić i dodao da nas je prošla godina naučila da je najveće bogatstvo zdravlje, i da u svakom trenutku moramo voditi računa da ga očuvamo, posebno kada su deca u pitanju.

                                    Kocić je rekao da je Gradska opština Medijana otvorena za sve zahteve i potrebe klinika na kojima se leče deca i da će tradicija posete u vreme novogodišnjih i božićnih praznika biti nastavljena.

                                   Zbog trenutne epidemiološke situacije obeležavanje januarskih praznikau organizaciji niške Medijane ove je godine skromnije. Dolazak Pravoslavne nove godine obeležen je vatrometom, a tokom naredne nedelje biće organizovano plivanje za Časni krst, bez prisustva publike.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.