GO Medijana omogućila obuku penzionerima kako da uštede prilikom korišćenja kućnih aparata

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Mar.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO Medijana omogućila obuku penzionerima kako da uštede prilikom korišćenja kućnih aparata

Na Svetski dan energetske efikasnosti u Gradskoj opštini Medijana održana je prva u nizu edukativnih radionica u oblasti energetske efikasnosti a koje su namenjene penzionerima. Najstariji sugrađani imali su priliku upoznavanja sa načinima uštede prilikom korišćenja kućnih aparata i uređaja za zagrevanje.

Mogli su da saznaju više i o značaju prozorske ventilacije za zdravu životnu sredinu.

Predavači na radionicama koje će biti održane i naredna dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dana (sreda, 6. i četvrtak 7. mart, od 10 do 12 sati) su studenti Visoke tehničke škole u Nišu. Pozvana su i sva penzionerska udruženja sa područja Grada Niša, a edukacija je besplatna.

Plan je da slična predavanja budu organizovana za upravnike stambenih zajednica kojih je najviše na području Gradske opštine Medijana kako bi se u njima potrošnja energije svela na najmanju moguću meru, a štednja povećala. Radionice se održavaju u Skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

GO Medijana omogućila obuku penzionerima kako da uštede prilikom korišćenja kućnih aparata

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Mar.2019

Na Svetski dan energetske efikasnosti u Gradskoj opštini Medijana održana je prva u nizu edukativnih radionica u oblasti energetske efikasnosti a koje su namenjene penzionerima...Najstariji sugrađani imali su priliku upoznavanja sa načinima uštede prilikom korišćenja kućnih aparata i uređaja...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.