Izvor: JUGpress.com, 14.Jul.2020, 07:52

Frižideri za držanje lekova i mašine za pranje sudja za bolnicu u Surdulici

SURDULICA-BEOGRAD

Fondacija FLEXITARIAN SOCIETY dala je juče nalog za uplatu sredstava za hitnu donaciju Bolnici za plućne bolesti u Surdulici koja je nedavno pretvorena u COVID 19 zdravstvenu ustanovu, saopšteno je iz ove fondacije.

Oprema se sastoji od šest frižidera za držanje lekova i dve mašine za pranje suđa, i biće  isporučena 14.07.2020. godine.

Ciljevi nedavno osnovane Fondacije FLEXITARIAN SOCIETY su vezani za održivu ishranu čoveka i očuvanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << životne sredine.

Međutim, analizirajući situaciju u zemlji i svetu, Upravni odbor Fondacije, na čelu sa Milanom Markovićem, je odlučio da prvo pomogne zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji, preusmeravanjem raspoloživih sredstava za nabavku neophodne medicinske opreme.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Značajna donacija za surduličku Kovid Bolnicu

Izvor: VOM.rs, 14.Jul.2020

Značajna donacija za surduličku Kovid Bolnicu. . Kovid bolnica u Surdulici pri Sanatorijumu za plućne bolesti danas je dobila značajnu donaciju u vidu u vidu šest frižidera i dve sudo mašine, od Fondacije Fondacije Flexitarian society. Predstavnici fondacije uručili su danas pomoć, koja je neophodna...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.