Foto-vest: Propale behaton ploče u Mokranjčevoj ulici godinu i po dana nakon što su postavljene

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 08:54

Foto-vest: Propale behaton ploče u Mokranjčevoj ulici godinu i po dana nakon što su postavljene

Posle godinu i po dana od postavljanja, u jednom delu trotoara u Mokranjčevoj ulici, preko puta crkve Svetog Nikole, behaton ploče su već ulegle i propale, a taj prizor je fotografijama zabeležio čitalac Južnih vesti.

Na propale behaton ploče u niškoj ulici ukazao je građanin preko aplikacije "Prijavi problem", te podsetio da je trotoar nedavno renoviran. Ulegle ploče; foto: čitalac

Posle samo godinu dana od postavljanja behaton ploča na trotoaru u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mokranjčevoj ulici, preko puta crkve Svetog Nikole, dobar deo ploča ispao je iz ležišta - napisao je čitalac.

O ovom problemu novinari Južnih vesti pitali su Direkciju za izgradnju Niša. Kada građani mogu da očekuju sanaciju trotoara, odgovor se očekuje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.