Foto-vest: Pametno stajalište ostalo gologlavo

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020, 08:55

Foto-vest: Pametno stajalište ostalo gologlavo

Čitaoci javljaju da je “pametno” stajalište preko puta Mašinskog fakulteta ostalo bez krova jer ga je oduvao vetar. Ova stajališta sa internetom, USB punjačima i solarnim napajanjem postavila je Direkcija za izgradnju grada, pa su njima i upućena pitanja o ovom nemilom događaju.

Kako se vidi na slici, jedan deo stajališta je nepokriven, a kao razlog čitalac Južnih vesti navodi vetar.

Ova smart stajališta postavila je Direkcija za izgradnju grada, oni ih i održavaju, pa su njima upućena pitanja - kada će stajalište biti popravljeno i da li ovaj događaj svedoči o nekvalitetu stajališta ili su ovakve stvari predviđene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Direkcija: Krov sa stajališta nije odneo vetar nego vandali

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2020, 08:38

Krov “pametnog” autobuskog stajališta kod Mašinskog fakulteta u Nišu nije oduvao vetar, već je reč o vandalskom ponašanju pojedinih građana Niša, objašnjavaju iz Direkcije za izgradnju grada. Popravku najavljuju do kraja nedelje...Iako su juče čitaoci tvrdili da je vetar odneo krov, iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.