Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2020, 10:02

Fondacija Slavko Ćuruvija pruža pomoć ljudima iz medija koji su napadnuti na protestima

BEOGRAD

Slavko Ćuruvija fondacija poziva medijske profesionalce, novinarke i novinare, fotoreportere, snimatelje… koji izveštavaju sa protesta u gradovima Srbije da nam se jave ukoliko su tokom izveštavanja pretrpeli nasilje, pretnje, zastrašivanje ili druge vidove onemogućavanja da obavljaju svoj posao.

Zbog ograničenih resursa, nismo u mogućnosti da obezbedimo advokate na licu mesta, ali možemo vam obezbediti savete advokata u vezi s tim kako da zaštitite svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prava.

Javite nam se na mail pravnapomoc@slavkocuruvijafondacija.rs, uz kratak opis događaja, navođenje imena redakcije i vaših kontakata, ili na brojeve telefona 064 42 484 i 062 115 33 10.

Nadamo se da ovakva pomoć više nikome neće biti potrebna!

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.