Dve Nišlijke osumnjičene da su pokrale ženu u invalidskim kolicima

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve Nišlijke osumnjičene da su pokrale ženu u invalidskim kolicima

Zbog sumnje da su u prodavnici u centru grada od jedne Nišlijke ukrali novčanik sa 35.000 dinara koji se nalazio u invalidskim kolicima, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, sa lisicama na rukama završile su 33-godišnjakinja i 28-godišnjakinja. One se sumnjiče da su osim ove žene opljačkale još 4 osobe.

S. B. i S. B se, kažu u policiji, terete za krađe u poslednja dva meseca.

Sumnja se da su one u prodavnici u centru grada od sugrađanke ukrale novčanik sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 35.000 dinara koji se nalazio u invalidskim kolicima. Takođe se sumnja da su da su njih dve krajem oktobra i u novembru ove godine od još četiri osobe iz džepova ili tašni ukrale novčanike sa novcem i ličnim dokumentima - navode u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšene dve Nišlijke osumnjičene za tešku krađu

Izvor: Megafon.co, 27.Nov.2019

Uhapšene su tridesettrogodišnja S.B. i dvadesetosmogodišnja S.B. iz Niša pod sumnjom da su izvršile četiri krađe i tešku krađu. Veruje se da su u prodavnici u centru grada od sugrađanke ukrale novčanik sa 35.000 dinara koji se nalazio u invalidskim kolicima, kažu iz Policijske uprave...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.