Dva meseca zbog radova izmena režima saobraćaja u leskovačkoj Ulici Miloš Obilić

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 09:50

Dva meseca zbog radova izmena režima saobraćaja u leskovačkoj Ulici Miloš Obilić

Sva dokumentacija je završena i od četvrtka zvanično kreću radovi na rehabilitaciji kolovoza u Ulici Miloša Obilića, najavio je direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić i dodao da je krajnji rok za završetak radova 60 dana, te da će u tom vremenskom periodu važiti izmenjen režim saobraćaja.

Ulica Miloša Obilića od raskrsnice ulica Norvežanska, Jug Bogdanova i Radeta Svilara pa do raskrsnice sa Svetoilijskom ulicom dobiće novi asfalt, a zbog radova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vozači će morati da se pridržavaju saobraćajne signalizacije koja će biti postavljena.

Kreće sa priprema, a radovi kreću zvanično od 20. maja. Vrednost radova je negde oko 5,7 miliona dinara, a s obzirom da je rok za završetak radova 60 dana, ali mislim da će to biti završeno i ranije. Kada to bude neophodna ova ulica će biti zatvorena za saobraćaj, a vozači će saobraćajnom signalizacijom biti usmereni na alternativne ulice - rekao je Nikolić.

Nikolić je najavio da se uskoro očekuje i početak radova u Jug Bogdanovoj ulici, ali da će o tome svi učesnici u saobraćaju biti blagovremeno obavešteni.

.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.