Do subote toplo, pa sledi značajno zahlađenje

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do subote toplo, pa sledi značajno zahlađenje

Temperature preko 35 stepeni, bar po prognozi meteorologa, na jugu Srbije biće zabeležene još u petak i subotu. Od nedelje, najkasnije ponedeljka, tokom dana će temperatura ići do 23, a noću padati i ispod 10 stepeni.

RHMZ: Kiša u nedelju

I pored neznatnih razlika u prognozama, meteorolozi se slažu da nas očekuje značajan pad temperatura.

Dok Republički hidro-meteorološki zavod prognozira da će u nedelju pasti jaka kiša, praćena grmljavinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << procena britanskog BBC je da kiše neće biti, a da će zahlađenje stići tek u ponedeljak.

Naredne nedelje stabilno - od 10 do 28Po prognozi BBC temperatura će se i u narednih desetak dana kretati u rasponu od 10 tokom noći, do 28 preko dana.

Slična je i procena srpskih meteorologa, koji predviđaju da će tokom većeg dela septembra vreme biti stabilno, a da se naredni pad temperature očekuje krajem meseca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.