Do kraja nedelje toplije i bez većih padavina

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja nedelje toplije i bez većih padavina

Nakon kiše i jakog vetra koji su za vikend pogodili jug Srbije, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u toku ove nedelje neće biti većih padavina, a i temperature će biti više.

U ponedeljak će u toku dana biti pretežno sunčano i malo toplije. Najviša temperatura kretaće se od 27 do 29 stepeni.

Narednih dana trebalo bi da nude pretežno sunčano, kažu iz RHMZ-a.

U sredu i četvrtak maksimalna temperatura od 33 do 37 stepeni. U četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uveče i u toku noći na severozapadu Srbije, a u petak ponegde i u ostalim krajevima uz više oblačnosti prolazna kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom - navode iz Zavoda.

Objašnjavaju da će zatim do kraja sedmice biti manje toplo, uglavnom do 30 stepeni, dok će od ponedeljka, 12. avgusta, biti ponovo osetno toplije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.