Đaci prvog dana raspusta pohrlili na bazen u Čairu i napravili gužvu na biletarnici

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2021, 15:59

Đaci prvog dana raspusta pohrlili na bazen u Čairu i napravili gužvu na biletarnici

Prvi dan raspusta đaci su iskoristili su za odlazak na otvoreni bazen u Čairu, a beg od velikih vrućina stvorio je redove na biletarnici prilikom otvaranja bazena. Upravnik bazena kaže da su se gužve brzo raščistile, kao i da je danas bilo preko 1.000 kupača.

Temperatura od blizu 40 stepeni naterala je Nišlije, a svega osnovce i srednjoškole kojima je danas prvi dan letnjeg raspusta, da hlad potraže na otvorenom bazenu u Čairu. Upravnik bazena kaže da je danas već >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bilo preko 1.000 kupača, ali da gužve nisu velike.

Danas ima dosta ljudi, ima oko 1.000 kupača. Proverićemo tačan broj kada budemo imali presek jer možda ima više prodatih ulaznica, neki udju i izadju ali neka procena je da na bazenu ima oko 1.200, 1.300 ljudi - kaže upravnik bazena Milan Milanov.

Dodaje da sva tri šaltere rade kako ne bi dolazilo do gužve prilikom kupovine karata, kao i da su sve tri otvorena pre otvaranja bazena kako bi se dodatno rasteretila gužva koja se tada napravila.

Nama su tri šaltera danas radila. Gužve je bilo možda kad je krenuo da radi bazen oko 11 sati, međutim to se sve profiltriralo i rasteretilo za nekih sat vremena. Posle toga je sve bilo okej. Sada nemate gužvu - navodi on.

Na bazenu se, po rečima upravnika, pridržavaju svih propisanih mera, sa jasno naglašenim stikerima na biletarnici i tablama na samom bazenu koje opominju kupače da je neophodno držati distancu.

Za sada sve funkcioniše u najboljem redu. Što se tiče samog ulaska imamo dezo barijeru i dezinfekciju ruku kao i ležaljke koje smo postavili na odredjenu distancu - kaže upravnik.

Iz SC "Čair" apeluju na sugrađane da u narednim tropskim danima na bazen ne dolaze pre početka radnog vremena, kako bi se izbegle gužve.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.