Đaci Pravno-poslovne škole Niš najbolji na Republičkom takmičenju iz matematike

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2021, 15:46

Đaci Pravno-poslovne škole Niš najbolji na Republičkom takmičenju iz matematike

Na Republičkom takmičenju iz matematike koje je održano 23. i 24. aprila u Prvoj ekonomskoj školi u Beogradu, dvoje učenika Pravno-poslovne škole Niš, koji pohađaju prvu i treću godinu, osvojili su prva mesta, dok su još dve srednjoškolke sa druge i četvrte godine drugoplasirane na takmičenju, saopštili su iz te škole. Kako navode, srednjoškolci Pravno- poslovne su zauzeli i ekipno prvo mesto, a u konkurenciji je bilo 8 škola iz Srbije.

Učenik prvog razreda Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dojčinović je, kako navode, bio najbolji na Republičkom takmičenju za njegov razred, te je osvojio prvo mesto, dok je učenica drugog razreda Anđela Popović drugoplasirana na takmičenju iz matematike.

Tijana Andrejević, koja pohađa treći razred, zauzela je prvo mesto, a Marija Ignjatović sa četvrte godine bila je druga na takmičenju.

Takođe, ekipno prvo mesto na Republičkom takmičenju pripalo je Pravno-poslovnoj školi iz Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.