Diskriminacija medija na otvaranju Cumtobela

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diskriminacija medija na otvaranju "Cumtobela"

Pre nego što je pogon fabrike "Cumtobel" i zvanično pušten u rad, predsednik Aleksandar Vučić je sa predstavnicima kompanije obišao pogon, a ovo su mogli da isprate samo pojedini mediji. Kako su kazali iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, kompanija "Cumtobel" je odlučila da obilazak pogona snimi samo pet medija - RTS, Tanjug, Pink, Prva i Belami. Novinar i bivši član Saveta za štampu Petar Jeremić, kaže da je takvo postupanje sa medijima protivzakonito.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vučić za RTS: Srbija bez konkurencije za privlačenje investicija

Izvor: RTS, 28.Sep.2018

Predsednik Aleksandar Vučić kaže za RTS da želi da ljudi ne odlaze u inostranstvo već da u Srbiji bude sve više posla. Komentarišući napad na predsednika SNV-a Milorada Pupovca u Zagrebu, predsednik kaže da neće to iskoristiti za napad na hrvatsku državu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.