Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2022, 15:50

Direktor zabranio zaposlenima u katastru da razgovaraju sa strankama

BEOGRAD

Zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu (RGZ) dobili su dopis od direktora u kojem piše da zaposleni ne smeju usmeno da komuniciraju sa strankama bez odobrenja rukovodioca katastra i da građani moraju da imaju zakazan termin da bi došli na šalter u katastar nepokretnosti, piše danas Nova ekonomija.

“Taj dopis poslao je direktor nižim rukovodiocima sa obavezom da proslede svim zaposlenima. Taj ‘dokument’ nema formu akta jer nije baziran ni na jednom validnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << propisu kojim se definiše rad državne uprave i državnih službenika”, rekao je predstavnik Sindikata Nezavisnost RGZ Nebojša Pejčinović.

On je ocenio da je namera da se onemogući bilo kakva komunikacija zaposlenih službenika i stranaka i da se o stanju u RGZ ne iznose informacije,

Pejčinović je dodao da dopis nije samo namenjen radnicima na privremenim i povremenim poslovima već svima, uključujući i državne službenike.

On je naglasio da je za sindikat neprihvatljivo objašnjenje da je u pitanju navodna namera o zaštiti podataka i sprečavanju koruptivnih radnji i ukazao da je zapravo namera da se prikriju krupni strukturni i organizacioni problemi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Direktor katastra zabranio zaposlenima da razgovaraju s građanima

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2022

Zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu (RGZ) dobili su dopis od direktora u kojem piše da zaposleni ne smeju usmeno da komuniciraju sa strankama bez odobrenja rukovodioca katastra.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.