Direktor Tigra i vlasnik babušničke firme privrednici godine u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Tigra" i vlasnik babušničke firme privrednici godine u Pirotskom okrugu

Za najuspešnije privrednike Pirotskog okruga za 2018. godinu proglašeni su direktor pirotskog Tigra Vladimir Ilić i vlasnik firme D kompani Dragan Ćirić iz Babušnice. Priznanja dodeljuje Opšte udruženje preduzetnika koje je dodelilo i Zlatne plakete za najbolje preduzetnike u okrugu.

Upravni odbor Opšteg udruženje preduzetnika razmatrao je 36 prijava, a 2 Zlatne plakete za najbolje privrednike idu u Pirot i Babušnicu.

Direktor Tigra >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vladimir Ilić kaže da je nagrada podstrek da se nastavi sa dobrim radom.

Budimo se kao kompanija, nastavljamo da radimo ovako i dalje. Imamo 30 % više prometa u 2018. godini odnosu na prethodnu. Ono što me posebno raduje je to da zapošljavamo mlade ljude - rekao je Ilić.

Zlatnu plaketu za privrednika godine dobio je i Dragan Ćirić iz Babušnice, vlasnik i direktor preduzeća D kompani koje zapošljava više od 400 radnika.

Nagrada znači mnogo. Nastavljamo da zapošljavamo još radnika, širimo se u Slobodnoj zoni u Pirotu, a imamo i akcije u jednoj Norveškoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom vetrogeneratora, a uskoro ćemo investirati u još jednu norvešku kompaniju - najavljuje Ćirić.

Za najbolje preduzetnike u 2018. godini proglašeni su Goran Antić, direktor firme Fibo iz Pirota, direktor Mlekare Stara planina Zoran Nikolov iz Dimitrovgrada, Slaviša Veljković, direktor Ferstila iz Bele Palanke, Ivan Petrović, direktor Mageta iz Bele Palanke, direktor Stovarišta Stojanović Milorad Stojanović i Vitomir Jovanović, vlasnik kafane Trojka iz Pirota.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.