Čumić i zvanično u Olimpijakosu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Dec.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čumić i zvanično u Olimpijakosu

Krilo Radničkog sada je i zvanično novi igrač Olimpijakosa, pošto se klub iz Pireja pohvalio njima na svom zvaničnom Tviter nalogu. U Radničkom se još ne oglašavaju ovim povodom, a prema podacima specijalizovanog sajta Transfermarket, plaćen je 500.000 evra i ostaće na "Čairu" na pozajmici do leta.

Drugu zimu za redom sklapaju se poslovi na relaciji "Čair" - Pirej: prošle godine za crveno-bele potpisao je Lazar Ranđelović, a sada njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stopama ide i 21-godišnji Nikola Čumić.

Od ranije je poznato da se za mladog fudbalera interesovala Crvena zvezda, govorilo se i u Sen Galen, a Mozzart sport preneo je da je posao Olimpijakosu želeo da pokvari i PAOK. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo i Čumić je obuka crveno-beli dres.

Srećan sam što sam došao najveći grčki tim Olimpijakos. Razgovarao sam sa svojim vrlo dobrim prijateljem Lazarom Ranđelovićem i on mi je rekao sve najbilje o timu. Nisam razmišljao ni o čemu drugom, uprokos činjenici da se PAOK umešao u moj transfer, jer sam već sve dogovorio sa Olimpijakosom. Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri i pokušaću da ispunim očekivanja ljudi koji su me doveli - rekao je Čumić za Mozzart sport.

Inače, Čumić je na "Čair" stigao prošle zime i pozicionirao se kao najperspektivniji fudbaler Radničkog. Pozajmicu do leta najavio je i trener Milorad Kosanović u današnjoj izjavi za Južne vesti, i rekao da je za njega to u celoj situaciji najvažnije.

Ο Νίκολα Τσούμιτς στα «ερυθρόλευκα»! / Nikola Čumić in the red and white of Olympiacos! 🔴⚪#Olympiacos #Welcome #NikolaČumić #WelcomeNikola pic.twitter.com/lLrAn0r8ac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.