Crna Trava dva dana bez struje, još se ne zna kada će kvar biti saniran

Izvor: JužneVesti.com, 26.Dec.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Trava dva dana bez struje, još se ne zna kada će kvar biti saniran

Jak vetar pokidao je žice i oštetio dalekovod u blizini Crne Trave, te stanovnici ovog mesta na jugu Srbije već dva dana nemaju struju. Kako javljaju čitaoci iz ovog kraja, struje povremeno ima samo u centru grada. Zasad nema informacija kada će dalekovod biti popravljen.

Prema rečima meštana ovog kraja, sneg otežava ekipama Elektrodistribucije da dođu i poprave pokvaren dalekovod, a u samom mestu, ne rade ni ustanove, ni prodavnice.

Čuli smo da je vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oborio drveće koje je palo i oštetilo dalekovod. Nema struje, ali zasad se ne pominje uvođenje vanredne situacije - kažu meštani.

Prenose i da su ekipe Elektrodistribucije na terenu, ali iz ovog preduzeća nismo uspeli da saznamo kada se očekuje stabilizacija situacije.

Trenutno je u prekidu i telefonska linija, te od nadležnih nema zvaničnih informacija o stanju u Crnoj Travi.

Prema nezvaničnim informacijama, situacija nije alarmanta, a struju bi meštani trebalo da dobiju večeras.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vlasina pod snegom , neka naselja bez struje od utorka

Izvor: JUGpress.com, 27.Dec.2019, 11:59

SURDULICA-CRNA TRAVA..Na Vlasini i dalje pada sneg , ljudi u nekim naseljima od utorka nemaju struju a ne rade ni mobilni telefoni na području opštine Crna Trava...Čitaoci JUGpresa javljaju da je temperatura tamo -3 stepena...Na terenu su ekipe Elektrodistribucije iz Pčinjskog okruga a pomažu im...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.