Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021, 15:13

Čitaoci javljaju: Zaposleni u Domu zdravlja parkiraju ispred hemodijalize

LEBANE

Bahatost zaposlenih u Domu Zdravlja u Lebanu, ovako čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress opisuju situaciju ispred ove zdravstvene ustanove.

Navode da zaposleni u njoj svojim automobilima zauzimaju parking koji je predvidjen za vozilo saniteta koje dovozi ili odvozi pacijente.

Pišu nam i da je prostor na kome su parkirani automobili striktno namenjen upravo da sanitet stane da obavi posao i ide dalje.

Poslali su nam i slike.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: U Vranju parkiranje bahato da bahatije ne može biti

Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021

VRANJE..U Vranju je sve više vozača koji parkiraju kola gde stignu ne mareći  za bezednost drugih, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress...Današnji primer koji je naš čitalac zabeležio oko podneva u blizini jednog velikog marketa pokazuje svu bahatost vlasnika ovog motornog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.