Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti uzastopni uspeh ,,Rosuljaca” : Vlasina samuje na vrhu

VLASOTINCE

Fudbaleri vlasotinačkog srpskoligaša Vlasine posle četiri odigrana kola na srpskoligaškom ,,Istoku” nalaze se na čelnoj poziciji sa stoprocentnim uspehom. U četiri prethodna kola zabeležili su četiri pobede i tako su zaposeli čelnu poziciju. Na drugom, odnosno trećem mestu su fudbaleri Budućnosti iz Popovca i Jagodine Tabane sa po devt osvojenih bodova, dok su ,,fenjerdžije” fudbaleri Trstenika PPT iz istoimenog grada koji su u sva četiri prethodna kola bili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poraženi.

Nedeljno popodne na ,,Rosulji” bilo je kišovito, ali to nije smetalo da fudbaleri Vlasine i Dunava iz Prahova prisutnim gledaocima prikažu dosta zanimljivu igru, u kojoj su obe ekipe igrale otvoreno i napadački. Blizu 300 gledalaca videlo je samo jedan pogodak i to u mreži gostiju u 30.minutu, kada je Hristić postigao pogodak za veliku radost ,,Rosuljaca”. Imala je Vlasina još šasni da pobedu učini ubedljivijom, ali njeni napadači nisu iskazali dovoljno koncentracije da svoje šanse materijalizuju pogotkom u mreži Dunava. Doduše i gosti su imali svoje prilike, ali na sreću domaćina nisu uspeli da ih realizuju, pa je tako Vlasina sasvim zasluženo stigla do četvrte pobede u nizu, koja ju je dovela do toga da samuje na vrhu tabele srpskoligaškog ,,Istoka”.

Fudbaleri Vlasine u ovom meču igrali su u sastavu: Mladenović 7, Nikolić 7, Miljković 7, M. Ilić 7, Kitanović 7,5, S. Ilić 7, Stojanović 7 (Milić -), Jović 7,5 (Đorđević -), Đokić 7, Stanković 7,5 (Miladinović -), Hristić 8.

Leskovačka Duboočica poražena je sa 1:0 na gostovanju u Nišu u meču sa domaćim Sinđelićem, dok je u opštinskom derbiju u Bošnjacu pobedu slavio gostujući Radan. Fudbaleri starijeg srpskoligaša pokazali su ko je stariji i tako se radovali pobedi od 1:3. U Mrštanu domaći Moravac Orion stigao je samo do jednog bod, igrajući nerešeno 1:1 sa novajlijom u ligi ekipom Rembasa iz Resavice.

Rezultati 4.kola:

Moravac Orion – Rembas 1:1

Trstenik PPT – Budućnost 0:2

Sinđelić – Dubočica 1:0

Jedinstvo – Radan 1:3

Timočanin – Jagodina Tabane 2:1

Vlasina – Dunav 1:0

SFS Borac – Car Konstantin 2:1

Temnić 1924 – Topličanin 1:2

Parovi 5.kola:

Car Konstantin – Moravac Orion

Radan – SFS Borac

Dunav – Jedinstvo

Topličanin – Vlasina

Jagodina Tabane – Temnić 1924

Dubočica – Timočanin

Budućnost – Sinđelić

Rembas – Trstenik PPT

ZONA ,,JUG”

Rezultati 4.kola:

Sloga – Svetlost 2:1

Morava – Polet 1980 2:3

Pusta reka – Vranjska banja 2:1

Budućnost – Nebeski anđeli 2:2

Kosanica – Jastrebac 4:1

Čekmin – Jablanica 6:0

Bobište – Akadmija 10 0:4

U ovom kolu bila je slobodna ekipa Žitorađe

U 5.kolu, koje je na programu narednog vikenda sastaju se:

Jedinstvo – Sloga, Jastrebac – Pčinja, Nebeski anđeli – Kosanica, Akademija 10 – Žitorađa, Jablnica – Bobište, Vranjska banja – Čekmin, Polet 1980 – Pusta reka, Svetlost – Morava. Slobodna je ekipa Budućnost iz Orašja.

Leskovačka Sloga bila je bolja u meču sa ekipom Svetlosti i došla do pobede od 2:1 i tako došla do tri važna boda. Istim rezultatom slavili su pobedu i fudbaleri Puste reke na svom terenu u meču sa ekipom Vranjske Banje. Budućnost iz Orašja na svojoj ,,Dubravi” stigla je samo do jednog boda igrajući nerešeno 1:1 sa ekipom Nebeskih anđela. Pravu katastrofu doživeli su fudbaleri Jablanice na gostovanju u Čekminu čiji su fudbaleri čak šest puta primorali golmana Jablanice da vadi loptu iz sopstvene mreže. Ništa bolje sreće nije bio ni golman Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, koji je pet puta kapitulirao u meču sa ekipom Pčinje gde je krajnji rezultat bio 5:1 za zonaša iz Trgovišta.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.