Ceo Bujanovac bez vode zbog havarije

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Bujanovac bez vode zbog havarije

Od 5 sati jutros ceo grad je bez vode zbog havarije na mreži na Trgu Karađorđa Petrovića. Tehnički direktor "Komunalca" Ilir Taipi kaže da je verovatno pukla cev i da je jedino rešenje dok se ne otkloni kvar bilo zatvaranje glavnog ventila.

Taipi kaže da su bez vode ostali prvo meštani koji žive u udaljenijim delovima grada, a zatim i u centru.

Ne dolazi često do ovakvih kvarova, a razlog što je grad bez vode je dotrajalost vodovodne mreže koja je stara više od 40 godina - kaže Taip.

Radnici "Komunalca" su na terenu i procenjuje se da vode sigurno neće biti pre 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog havarije CEO GRAD BEZ VODE

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2019

Vranje - U utorak oko 5 sati ujutru došlo je do havarije na mreži u glavnoj ulici prekoputa upravne zgrade „Komunalca“, zbog čega je ceo Bujanovac bez vode. Kako pišu Bujanovačke, Ilir Taipi, tehnički direktor „Komunalca“, procenjuje da će havarija biti sanirana do 14 sati, “a možda...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.