Carinici na Gradini pronašli cigarete sakrivene u bojleru i šupljinama kombija

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2021, 12:09

Carinici na Gradini pronašli cigarete sakrivene u bojleru i šupljinama kombija

U kombiju bugarske registracije carinici na Graničnom prelazu Gradina pronašli su i zaplenili 93 boksa cigareta različitih marki sakrivenih u gotovo svim fabričkim šupljinama, ali i u bojleru iz koga su prethodno izvukli izolaciju i sakrili cigarete.

U kombiju je sa 21-godišnjim vozačem bilo još sedmoro putnika koji su carinicima rekli da nemaju ništa da prijave, a kada je kombi izdvojen za pregled, carinici su pronašli cigarete.

One su pronađene ispod tapacirunga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kliznih bočnih vrata, u šupljinama patosa prednjeg dela kombija, pa čak i u unutrašnjosti velikog bojlera, iz koga je prethodno povađena izolacija. Ukupno je zaplenjeno 18.600 komada (93 boksa) cigareta „marlboro“, „parlament“, „danhil“, „sobranie“, „davidov“ i drugih robnih marki - kažu iz Uprave carina.

Kako vrednost krijumčarenih cigareta prelazi trećinu vrednosti vozila, do okončanja prekršajnog postupka pred sudom zadržan je i kombi, kao i bojler u kojem su bile sakrivene cigarete, čime ukupna vrednost prekršaja premašuje 1,25 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.