Čair će biti domaćin prve evropske utakmice posle 35 godina

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jun.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čair će biti domaćin prve evropske utakmice posle 35 godina

Fudbaleri Radničkog će više od tri decenije ponovo igrati u Evropi, a uz manje korekcije, utakmice će igrati na Čairu, potvrdio je Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog, koji se nedavno vratio iz Ženeve gde je razgovarao sa delegacijom UEFA.

Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Tončev ističe uverenje da će uz neophodne i precizno definisane korekcije Čair biti domaćin prve evropske utakmice posle 35 godina.

– Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << UEFA u Ženevi ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži, ukoliko Radnički bude igrao van Niša- izjavio  je Tončev.

Protivnik Radničkog u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope biće poznat 19. juna, kada će biti obavljen žreb, a televizija Sport Klub direktno će prenositi izvlačenje kuglica .

Bitan podatak za Nišlije jeste to da biti u grupi povlašćenih timova, te ih očekuje znatno lakši žreb i otvoren put ka prolasku u drugu rundu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.