Bivša predsednica Opštine Svrljig u kabinetu ministra Tončeva

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 14:49

Bivša predsednica Opštine Svrljig u kabinetu ministra Tončeva

Nekada predsednica Opštine Svrljig Jelena Trifunović od nedavno je u kabinetu ministra bez portfelja Novice Tončeva. Na kojoj poziciji i šta će tačno raditi, ne želi da kaže već upućuje na PR službu Ministarstva u kojoj na pitanja novinara nisu odgovorili. U svoj radni dnevnik već je ubeležila jednu posetu - kao predstavnica Ministarstva obišla je Medveđu.

Posle Branislava Kačara još jedan političar, ovog puta političarka sa juga, postala je deo kabineta ministra >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Tončeva.

Trifunovićeva je prethodne 4 godine provela na čelu Opštine Svrljig kao funkcionerka Ujedinjene seljačke stranke. Nakon poslednjih izbora vlast su formirali USS i SNS, a stranka iz koje dolazi Trifunovićeva dala je novog predsednika Opštine - Miroslava Markovića.

Spekulisalo se da će ona karijeru nastaviti u niškom JKP Naissus, što je ona demantovala i ubrzo posle toga postala deo kabineta Novice Tončeva.

Na kojoj poziciji i šta će konkretno raditi, kao i da li će joj radno mesto biti u Beogradu, Nišu, Svrljigu ili Surdulici nije htela da kaže.

Morate to da pitate portparola i PR službu. Ne mogu da Vam dajem nikakve informacije - izričita je bila Trifunovićeva.

Pitanja su PR službi ministartsva poslata još pre nekoliko dana, a i pored usmenog obećanja da će na njih odgovoriti, to se nije desilo.

Prva poseta Medveđi; foto: Opština Trifunovićeva je već predstavljala Ministarstvo i to u Medveđi. Opštinu je posetila, kako piše u zvaničnom saopštenju, kao predstavnica kabineta ministra bez portfelja.

Svaka opština ima svoj jedinstven potencijal koji pravilnim usmeravanjem i vođenjem može biti glavni nosilac rasta i razvoja. Zato je važno ljude pokrenuti, pronaći sredstva za finansiranje projekata i stvoriti okolnosti u kojoj svaka opština može kontinuirano da radi u korist svojih građana a naš kabinet će aktivno raditi na stvaranju takvih prilika” - istakla je predstavnica kabineta ministra bez portfelja, a prenosi Opština.

Podsetimo, Trifunovićeva je bila na čelu Svrljiga punih 6 godina. Pre toga je bila predsednica lokalnog parlamenta.

Po struci je diplomirani pravnik, a detaljniju biografiju pročitajte u rubrici “Ko je ko?”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.