Besplatan koncert Jovana Kolundžije u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan koncert Jovana Kolundžije u Pirotu

U okviru velike koncertne turneje širom Srbije, čuveni srpski violinista Jovan Kolundžija gostovaće u Pirotu u četvrtak, 5. decembra, u dvorani Doma kulture.

Ljubitelji klasične muzike moći će da uživaju u delima Vitalija, Ramoa, Sen-Sansa, Hesa, Šumana i Legrana, a na koncertu u Pirotu nastupiće uz klavirsku pratnju mlade pijanistkinje Milice Zakić.

Na svojim gostovanjima proslavljeni violinista održaće i majstorske kurseve za najtalentovanije učenike >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << muzičkih škola gradova domaćina, a najbolji među njima pridružiće se maestru na sceni - najavljuju organizatori.

Koncert u dvorani Doma kulture počinje od 19:30, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.