Batak debituje protiv svog bivšeg kluba: Postoje emocije, ali kontrolisane

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2020, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batak debituje protiv svog bivšeg kluba: Postoje emocije, ali kontrolisane

U sredu, 26. februara Radnički će odigrati svoj meč 23. kola Superlige protiv novosadske Vojvodine. Ovo će ujedno biti i debi novog trenera Radoslava Bataka i to upravo protiv kluba koji je sam predvodio i u kome je igrao, pa mladi stručnjak priznaje da emocije postoje, ali kaže da su one kontrolisane.

Utakmica na "Karađorđu" je jako bitna za oba tima, pošto se oba bore za plasman na međunarodnu scenu, samo je Vojvodina tome bliža, jer se nalazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 3. poziciji. Radnički za njom zaostaje devet bodova i trenutno je šesti.

Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i naravno da postoje emocije sa moje strane. Ali to će biti kontrolisane emocije. Ja sam profesionalac i jedno što želim sutra je uspeh Radničkog. Idemo u Novi Sad da napadnemo Vojvodinu i naš cilj je da se odande vratimo sa tri boda - rekao je Batak.

U ovom pohodu neće moći da računa na štopera Lazara Đorđevića, dok su ostali igrači, kako kaže, spremni.

Zanimljivo je da će na klupi Radničkog biti trener koji je ponikao u Vojvodini, a na klupi domaćina ovog susreta strateg koji je sezonu otpočeo na "Čairu" i koji je klub predvodio do mnogih rekorda prošle sezone - Nenad Lalatović.

Početak utakmice zakazan je za 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.