Bane Jovanović pozvao Banđura na TV duel

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Jovanović pozvao Banđura na TV duel

Nakon što je zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur tužio odbornika grupe “Niš, moj grad” Branislava Jovanovića zbog povrede časti i ugleda, jer je ovaj tražio njegovu smenu, Jovanović poziva zamenika na TV duel, pa “da građani uporede ko je u pravu”.

Jovanović kaže da će se zbog Banđurove tužbe četvrti put naći pred sudom od kada su naprednjaci preuzeli vast u Nišu.

Naglašava da oni koji su ga tužili nikada nisu bili u pravu, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prihvata poziv na poligrafsko testiranje.

Ipak, kako kaže, njemu je sud građana najvažniji, pa zato poziva zamenika gradonačelnika na TV duel.

Ako ste čovek od morala, ugleda i integriteta, izađite iz „bunkera“, suočite se sa istinom, nećete valjda biti kukavica i pobeći sa "megdana". Zakažite sa svojim saradnicima iz vlasti okrugli sto ili TV duel sa predstavnicima opozicije sa prenosom uživo, a ja obećavam nivo razgovora koji dolikuje univerzitetskom gradu kao što je Niš. Najbolje je da vas pred sudom javnosti podsetimo na vaše pogubno delovanje u ovom gradu - poručuje Jovanović.

On kaže da će Banđura i u duelu podsetiti na ono što je napisao u zahtevu za proširenje dnevnog reda poslednje sednice, a to je korupcija u Nišu, u prethodnih 8 godina.

Navešćemo imovno stanje njihovih čelnika, govorićemo o voznom parku gradskog rukovodstva i upoznaćemo ih sa izbornom krađom koja se desila na prošlim lokalnim izborima. Ukazaćemo na nesposobnu i jalovu vlast koja je u Nišu prisutna već osam godina - zaključuje Jovanović.

Podsetimo, prvo je Jovanović tražio Banđurovu smenu jer ga je označio kao odgovornog za korupciju i kriminal u gradu, a onda je zamenik gradonačelnika podneo privatnu tužbu, jer smatra da mu je povređen ugled.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Opozicioni odbornik pozvao na TV duel zamenika gradonačelnika Niša

Izvor: Danas, 19.Jun.2019

Branislav Jovanović, odbornik opozicione koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini grada Niša rekao je povodom najave zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura da je podneo privatnu tužbu protiv njega za povredu ugleda i časti, da bi najbolje bilo da stavove ukrste na TV duelu ili okruglom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.