Argumente protiv članstva separatista sa KiM u INTERPOL-u, da pruži onaj ko im pomaže u stvaranju države?

Izvor: KMnovine.com, 21.Sep.2017, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argumente protiv članstva separatista sa KiM u INTERPOL-u, da pruži onaj ko im pomaže u stvaranju države?

Sasvim je očekivano da SAD podrže članstvo separatista sa KiM u INTERPOL-u, kako ovih dana pišu domaći mediji.




Ne samo kriminalne već i zločinačke radnje i njihove počinioce Amerika podržava među albanskim separatistima na KiM još od devedesetih godina prošlog veka. Radi dovršavanja fasade o dobrim momcima koji su pomogli šiptarskim "borcima za slobodu", >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Amerika će podržati ovu svoju vojnu tvorevinu za članstvo u toj organizaciji i na seledećoj Generalnoj skupštini INTERPOL-a u Kini krajem ovog meseca.


Mnogo je veći problem to što će u Pekingu argumente Beograda po ovom pitanju braniti delegacija Srbije predvođena potpredsednikom vlade i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

"Očekuje nas veoma težak diplomatski zadatak, ali smo uvereni da snagom svojih argumenata možemo da osujetimo nameru Prištine i njihovih saveznika da takozvana država Kosovo postane punopravni član Interpola", poručio je Stefanović.


Koji to argumenti mogu biti validni i valjani kada se na čelu srpskog tima nalazi čovek koji je, kao predsednik Narodne Skupštine Srbije u to vreme, raspustio opštinske administracije četiri opštine na severu KiM kako bi ova šiptarska monstrum-tvorevina mogla da uspostavi svoju punu vlast na celoj teritoriji KiM?


Pripadnike svoje službe, srpskog MUP-a na Kosovu i Metohiji raspustili i integrisali u redove dojučerašnjih aktivniih terorista koji su baš pripadnike ove srpske policije najviše ubijali?


Kao da to nije bilo dovoljno još je i srpska Vlada slala svoje jedinice da lažne izbore separatista obezbeđuju ali i uspostavila carinske punktove šiptarske para-države koje, sa naše strane, obezbeđuju pripadnici srpske policije. 

Da li uopšte takav tim može da poželi da pruži makar jedan valjani argument protiv članstva separatista u ovoj međunarodnoj bezbednosnoj organizaciji, iako su baš svi u srpskim rukama? U ovom trenutku, verovatna je samo autodestrukcija srpskog tima.




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.